Assemblea General, 6 de novembre de 2009

Amb l’objectiu que les associacions de dones de la comarca del Montsià tinguin de primera mà la major informació possible sobre les activitats que s’organitzen al II Congrés de Dones de les Terres de l'Ebre del proper 28 de novembre a Gandesa.

La coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones (ICD), Alicia Gamundi, acompanyada per la presidenta de l’Àrea d’Atenció a les Persones del Consell Comarcal del Montsià, Marta Cid, i de les representants de l’Assembla territorial de Dones, Josepa Vilurbina i Neus Guiu, va presentar al Consell Consultiu de Dones del Montsià el II Congrés de Dones de les Terres de l’Ebre, que tindrà lloc el 28 de novembre a Gandesa.

Aquests dies s’han fet trobades a les seus dels quatre consell comarcals de les Terres de l’Ebre per aportar la major informació possible a les associacions de dones del territori perquè participen activament en aquesta segona edició del Congrés.

El II Congrés de Dones de les Terres de l’Ebre, que inaugurarà la presidenta de l’ICD, Marta Selva, es presenta amb el lema Dones, gestores de desenvolupament i comptarà amb diversos i variats tallers de grup:
· emprenedoria en femení
· ecofeminisme
· dones i salut
· taller de consciència del moviment
· taller de narrativa “contes que curen”

A més a més, s’organitza l’exposició “Dones ebrenques, les petjades d’un esforç”. L’organització ofereix la possibilitat d’arribar a Gandesa amb autobús i també el servei de guarderia gratuït.

El II Congrés de Dones de les Terres de l’Ebre s’inaugurarà a les 09.00h a la Societat Unió Gandesana (Rambla Democràcia, s/n. Gandesa) i clourà a les 17.00h; mentre que els tallers durant el dia tindrà lloc al CEIP Puig Cavaller (C. Germans Assís Garrote, s/n. Gandesa)